Referenties over Clanvakwerk

Benieuwd naar mijn referenties?

Dit kunt u hier onder lezen!  Voel u vrij om ook een referentie achter te laten.

Aanbouw

In 6 weken tijd heeft clan vakwerk een heel mooi stuk werk geleverd. En wat voor werk, ons gehele huis is optrokken met dubbellsteen muur incl isolatie en kunstofkozijnen. Daarbij heeft Clan met zijn mensen een prachtige aanbouw gerealiseerd waardoor er extra ruimte kwam voor slaapkamers en een badkamer. En zo zijn er nog zoveel andere werkzaamheden verricht waar we super blij en gelukkig mee zijn.

Chris en Mandy Weiss

Vakmensen

Ons houten dakkapel is vervangen in kunststof en de gevel driehoek ook.
Alles nu dubbelglas en met rolluiken en horren aan de binnenkant.
De huiskamer ramen nu ook dubbel glas.
We hebben goed advies gekregen.
Er is zelfs een mooie daktoevoer gemaakt voor de mobiele airco.
Al met al is het geweldig geworden en alles met 7 werkdagen klaar.
En met recht vakwerk te noemen.
We komen zeker nog weer terug voor de volgende projecten die we willen.

Roy en Ivora Mariën

Verbouwing van onze Badkamer

Begin Maart hebben we onze badkamer laten verbouwen door Clan Mengers. Het resultaat is zo mooi geworden, we zijn heel erg tevreden. Clan werkt secuur en komt zijn afspraken na, heeft ons goed geadviseerd en is klant vriendelijk. We gaan je zeker vragen voor onze volgende klus!

Wim en Ria Droppers

Verbouwing woning

Eind vorig jaar hebben wij een woning gekocht. Samen met Clan een tweede bezichtiging gepland en samen onze wensen besproken. Clan heeft hier erg goed op ingespeeld en naar geluisterd, hij heeft zo ook zijn tips aan ons gegeven. In april dit jaar hebben wij de sleutel gekregen, en zijn Clan en zijn collega Erwin meteen volop aan de slag gegaan. Zij zijn begonnen met het slopen van het toilet, de keuken, de badkamer en de vloeren. Daarna kon het opbouwen weer beginnen en zijn er beton vloeren gestort en is er vloerverwarming gelegd. Daarna waren het toilet, de keuken, plafonds en badkamer aan de beurt. De badkamer die er in zat hebben zij omgetoverd tot een washok, en binnenkort zal er boven een badkamer worden gecreëerd. Ook dit laten wij door Clan doen.
Al met al hebben Clan en Erwin bergen werk verzet in een zeer korte tijd. Wat zijn wij blij met het eind resultaat.

Clan en Erwin,
Enorm bedankt… alle lof voor jullie!

Lotte Heusinkveld - van den Berg

Net dat beetje extra!

In 2012 hebben wij ons huis volledig verbouwd. Hierbij heeft Clan Vakwerk een groot deel aan geholpen! Nieuwe kozijnen, tuindeuren, verlaagd plafond, nieuwe schutting, noem maar op!
Deze week hebben we nieuw laminaat laten leggen door Clan en we zijn er onwijs blij mee!

Franka Droppers - Huizinga

Nieuwe kozijnen

Goedendag,

Clan heeft bij mij 2 oude kozijnen vervangen door kunstof kozijnen. Het resultaat mag er zijn!! Een mooie afwerking! Bedankt voor de fijne samenwerking en jou adviezen!!

Project Melvin Mengers

Clan luistert goed naar de klant en zijn of haar wensen die daarbij horen.

Het was de koudste week

Het was de koudste week van dit jaar tot nu toe…ondanks deze omstandigheden hebben we enorme inzet gezien en liefde voor het vak. Er staat nu een geweldige overkapping die degelijk vakwerk laat zien. Wij zijn er heel blij mee en genieten er al volop van. Ook was de communicatie heel correct en prettig! Clan bedankt

Verplicht

Uw voor en achternaam graag
Hoe is het project verlopen?