Clan Mengers

Mijn naam is Clan Mengers, ik ben eigenaar van Clan Vakwerk. In de bouw kan ik alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan timmerwerk, tegelwerk, keukenmontage, kozijnen plaatsen etc. Eigenlijk kan u het zo gek niet bedenken of ik kan het voor u realiseren.

Verder ben ik erg secuur en neem dan ook geen genoegen met half werk. Ik sta voor ”net dat beetje extra” 

Erwin Sweep

Dit is Erwin Sweep, sinds 1 April 2019 is hij werkzaam voor Clan Vakwerk. Hij doet voornamelijk installatiewerkzaamheden, denk hierbij aan elektra, CV, water en gas. Het is fijn dit intern uit te kunnen voeren zodat de lijntjes kort zijn. Op deze manier kunnen wij snel schakelen om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. 

Daarnaast is het plaatsen van keukens, het tegelen van badkamers of diverse timmerwerkzaamheden ook geen probleem.  Erwin is flexibel inzetbaar en daardoor een goede aanvulling van ons team. 

Richard Raterink

Dit is Richard Raterink, hij is sinds 1 Maart 2020 werkzaam bij Clan Vakwerk. De werkzaamheden die hij uitvoert zijn erg breed, maar hij is voornamelijk gespecialiseerd in metselwerk en tegelwerk.

Uiteraard zijn alle andere bouw gerelateerde werkzaamheden ook geen probleem. Voor Richard is niks te gek dus een mooie aanvulling in ons team! 

Kevin te Kulve

Dit is Kevin te Kulve, hij is sinds 1 November 2021 werkzaam bij Clan Vakwerk. Kevin in kundig in alle voorkomende timmerwerkzaamheden.

Hij is een zelfstandige vakman die zijn vak verstaat en dit terug laat zien in de werkzaamheden die hij uitvoert! 

Fijn dat hij voor Clan Vakwerk is komen werken!

Jan Willem Meinen 

Dit is Jan Willem Meinen, hij komt per 1 Maart 2023 ons team versterken! 

Wij zijn erg blij met zijn komst, het werk wat hij voornamelijk gaat verrichten is installatiewerk!

Daarnaast is hij ook kundig in zinkwerk en gaat ondersteunen bij diverse timmerwerkzaamheden!

Wij gaan uit van een fijne samenwerking!