Clan Mengers

Mijn naam is Clan Mengers, ik ben eigenaar van Clan Vakwerk. In de bouw kan ik alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan timmerwerk, tegelwerk, keukenmontage, kozijnen plaatsen etc. Eigenlijk kan u het zo gek niet bedenken of ik kan het voor u realiseren.

Verder ben ik erg secuur en neem dan ook geen genoegen met half werk. Ik sta voor ”net dat beetje extra” 

Erwin Sweep

Dit is Erwin Sweep, sinds 1 April 2019 is hij werkzaam voor Clan Vakwerk. Hij doet voornamelijk installatiewerkzaamheden, denk hierbij aan elektra, CV, water en gas. Het is fijn dit intern uit te kunnen voeren zodat de lijntjes kort zijn. Op deze manier kunnen wij snel schakelen om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. 

Daarnaast is het plaatsen van keukens, het tegelen van badkamers of diverse timmerwerkzaamheden ook geen probleem.  Erwin is flexibel inzetbaar en daardoor een goede aanvulling van ons team. 

Richard Raterink

Dit is Richard Raterink, hij is sinds 1 Maart 2020 werkzaam bij Clan Vakwerk. De werkzaamheden die hij uitvoert zijn erg breed, maar hij is voornamelijk gespecialiseerd in metselwerk en tegelwerk.

Uiteraard zijn alle andere bouw gerelateerde werkzaamheden ook geen probleem. Voor Richard is niks te gek dus een mooie aanvulling in ons team! 

Kevin te Kulve

Dit is Kevin te Kulve, vanaf 1 November 2021 zal hij ons team komen versterken. Het werk wat hij voornamelijk zal uitvoeren is timmerwerk maar zal ook zeker andere voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Wij gaan uit van een prettige samenwerking!